Welkom!


Aangepaste openingstijden i.v.m. covid-19 maatregelen

De Sport- en Speluitleen is geopend op:

  • Maandag 12.00 tot 15.30 uur
  • Woensdag 09.30 tot 12.00 uur
  • Donderdag 12.00 tot 15.30 uur

In verband met de uitbraak van het coronavirus gelden er aangepaste richtlijnen. Wij willen je vragen de materialen te reinigen alvorens het retourneren.  


Sportservice-uitleen Schagen

Heeft u een feestweek, sportdag of een toernooi? Team Sportservice Schagen biedt u de mogelijkheid om voor een gering bedrag sport- en spelmateriaal te lenen! Word lid van de Sport- en speluitleen van Team Sportservice Schagen en maak van uw activiteit(en) een succes!

Lidmaatschap Schagen
Voor € 55,00- incl. 21% BTW (€45,45 excl. BTW) per jaar (prijsniveau 2020) kunt u onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die de sport- en speluitleen biedt.

Ook verenigingen en scholen die geen lid zijn mogen materialen lenen voor € 30,- per keer. Dit dient contant te worden betaald. De materialen mogen voor maximaal 4 weken achtereen geleend worden. Indien jouw vereniging geen lidmaatschap van de sport- en speluitleen heeft neem dan contact op met sportenspeluitleenschagen@teamsportservice.nl om materialen te reserveren. Bekijk alvast de materialen op de website.

Wat biedt de Sport- en speluitleen?
Bij de sport- en speluitleen (een onderdeel van Team Sportservice Schagen) kunt u tegen een geringe vergoeding Sport- en spelmaterialen lenen om een sportdag, toernooi, buurtfeest of een ander feestelijk evenement tot een daverend succes te maken. Wilt u voor uw sportevenement gebruik maken van deskundige advies? Team Sportservice Schagen informeert u graag over de mogelijkheden.

Voor wie is de Sport- en speluitleen?
Iedereen die activiteiten organiseert op het gebied van de breedtesport of sportieve recreatie en geen commerciële doelstellingen heeft, mag gebruik maken van het materiaal en de diensten van de sport- en speluitleen.
Bijvoorbeeld:(Recreatie)sportleiders/sters, scholen, gezinnen, sportverenigingen, recreatiegroepen, club- en buurthuiswerk, bedrijven (voor sportdagen, e.d.), zwemscholen.

Uitleenvoorwaarden algemeen
De huurder dient het materiaal zelf bij het des betreffende kantoor op te halen en weer terug te brengen op het afgesproken tijdstip. De ophaaltijden zijn altijd in het tijdsbestek van 09:30-15:30. Voor het niet tijdig retourneren van het materiaal zijn wij genoodzaakt €5,- per dag in rekening te brengen. Materialen kunnen voor maximaal twee aaneengesloten weken geleend worden.

De huurder is verantwoordelijk voor het materiaal. Bij schade en/of vermissing wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht.

Wordt u lid tussen januari en juni , betaalt u voor een heel jaar. Wordt u lid tussen Juli en December betaald u voor een half jaar, en bent u verplicht om het komende jaar ook lid te blijven.