Welkom!

De sport- en speluitleen wordt vanaf heden beperkt opengesteld voor medewerkers van Team Sportservice, scholen en sportverenigingen.


Ook verenigingen die geen lid zijn mogen materialen lenen voor € 5,- per keer. De materialen mogen voor maximaal 4 weken achtereen geleend worden. Indien jouw vereniging geen lidmaatschap van de sport- en speluitleen heeft kun je contact opnemen met Jordy van Kesteren of Lydia van Noord om materialen te reserveren. Bekijk alvast de mogelijkheden/materialen op de website.

 

Alleen op de volgende dagdelen is de uitleen open voor scholen en sportverenigingen:

  • Dinsdagochtend van 09:30-12:30 uur
  • Donderdagmiddag van 13:30-15:30 uurTeam Sportservice-uitleen Den Helder

Heeft u een feestweek, sportdag of een toernooi? Sportservice Den Helder biedt u de mogelijkheid om voor een gering bedrag sport- en spelmateriaal te lenen! Word lid van de sport- en speluitleen van Sportservice Den Helder en maak van uw activiteit(en) een succes!

Lidmaatschap Den Helder
Voor € 55,00- incl. 21% BTW (€45,45 excl. BTW) per jaar (prijsniveau 2020) kunt u onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die de sport- en speluitleen biedt.

Wat biedt de sport- en speluitleen?
Bij de sport- en speluitleen (een onderdeel van Team Sportservice Den Helder) kunt u tegen een geringe vergoeding sport- en spelmaterialen lenen om een sportdag, toernooi, buurtfeest of een ander feestelijk evenement tot een daverend succes te maken. Wilt u voor uw sportevenement gebruik maken van deskundige advies? Team Sportservice Den Helder informeert u graag over de mogelijkheden.

Voor wie is de sport- en speluitleen?
Iedereen die activiteiten organiseert op het gebied van de breedtesport of sportieve recreatie en geen commerciële doelstellingen hebben, mogen gebruik maken van het materiaal en de diensten van de sport- en speluitleen.
Bijvoorbeeld:(Recreatie)sportleiders/sters, scholen, gezinnen, sportverenigingen, recreatiegroepen, club- en buurthuiswerk, bedrijven (voor sportdagen, e.d.), zwemscholen.

Uitleenvoorwaarden algemeen
De huurder dient het materiaal zelf bij het desbetreffende kantoor op te halen en weer terug te brengen op de afgesproken tijden. Bij het niet tijdig retourneren van het materiaal zijn wij genoodzaakt €5,- per dag rekening te brengen. Materialen kunnen voor maximaal twee aaneengesloten weken geleend worden.
De huurder is verantwoordelijk voor het materiaal. Bij schade en/of vermissing wordt de nieuwwaarde in rekening gebracht.